Usluge

SKLADIŠTENJE I LOGISTIKA

Skladište ima kapacitet za:

-ambijentalno skladištenje (opremljeno je savremenim visoko paletnim regalnim sistemom kapaciteta 10.000 mesta).

-frigo skladištenje (za robu koja zahteva skladištenje i čuvanje na regulisanim temperaturama i do -30*, -40* na 6000 m3)

Ukupno raspolažemo sa 10 utovarno/istovarnih rampi.

Visoko regalno skladište (VRS) ili  na engleskom High Bay Warehouse (HBW) je potpuno osiguran i siguran objekat.

Primenjujemo savremena softverska rešenja i sisteme za upravljanje skladišnim procesima preko programskog sistema WMS uz pomoć kojeg je moguća kontrola i praćenje zaliha od ulaza do izlaza robe, prosečnog zadržavanja itd. WMS aplakacija će biti instalirana na klijentovom serveru za daljinsko pristupanje.Radimo sa poluautomatizovanim viljuškarima marke Jungheinrich.

Pokrivamo sve faze lanca snabdevanja, od dobavljača do krajnjeg kupca, kompletna usluga od preuzimanja, skladištenja, dostave, paletiziranje i još mnogo toga.

 

MEĐUNARODNI I UNUTRAŠNJI TRANSPORT I ŠPEDICIJA

Pored skladištenja Euromontlogistic organizuje i transport skladištene robe kako sa svojom sopstvenom firmom EuromontŠped  tako i angažovanjem stalnih partnera.

Svojim klijentima omogućavamo brz i pouzdan transport robe do željenih destinacija objedinjujući efikasna i brza rešenja iz oblasti transporta, logistike i špedicije.

Posedujemo modernu flotu od 30 teretnih i dostavnih vozila koja pružaju usluge transporta od fabrike i skladišta partnera do maloprodajnih lanaca.

Sva transportna vozila opremljena su savremenim sistemom satelitskog praćenja što omogućava detaljan uvid u lokaciju odnosno kretanje robe.

Tranportna flota poseduje za sva vozila dozvole CEMT (međunarodna propusnica za slobodnu vožnju evropskim drumovima).

Euromontlogistic pruža usluge špedicije svima koji skladište robu u našem logističkom centru što im omogućava da jednim telefonskim pozivom završe ceo lanac prilikom uvoza svoje robe, od mesta utovara preko transporta , carine,skladištenja preko carinskog skladišta do distribucije do krajnjeg kupca.

 

CARINSKO POSREDOVANJE

Naši ovlašćeni carinski agenti, sa dugogodišnjim iskustvom, obavljaju sve postupke carinskog zastupanja na stručan i profesionalan način.

U okviru integrisane usluge, prilikom uvoza ili izvoza obezbeđujemo Vam neometan tok pribavljanjem potrebne dokumentacije i podnošenjem neophodnih carinskih isprava. Ako Vaša roba zahteva posebne inspekcijske preglede, prepustite to nama.

U oblasti carinskog posredovanja, za svoje klijente, pronalazimo najbolja rešenja koja će unaprediti njihovo poslovanje i smanjiti troškove. Stručan kadar i rad sa najnaprednijim informatičkim rešenjima omogućavaju precizno i pravovremeno izvršavanje svih carinskih postupaka.