Međunarodni i unutrašnji transport i špedicija

Euromont Logistic svojim klijentima omogućava brz i pouzdan transport robe do željenih destinacija objedinjujući efikasna i brza rešenja iz oblasti transporta, logistike i špedicije. Transport skladištene robe organizuje svojom sopstvenom firmom Euromont Šped, ali i angažovanjem stalnih partnera.

Posedujemo modernu flotu od 30 teretnih i dostavnih vozila koja pružaju usluge transporta od fabrike i skladišta partnera do maloprodajnih lanaca.

Sva transportna vozila opremljena su savremenim sistemom satelitskog praćenja što omogućava detaljan uvid u lokaciju odnosno kretanje robe.

Tranportna flota poseduje za sva vozila dozvole CEMT (međunarodna propusnica za slobodnu vožnju evropskim putevima).

Euromont Logistic pruža usluge špedicije svima koji skladište robu u našem logističkom centru što im omogućava da jednim telefonskim pozivom završe ceo lanac prilikom uvoza svoje robe, od mesta utovara preko transporta, carine, skladištenja preko carinskog skladišta do distribucije do krajnjeg kupca. Tražimo pouzdane partnere na svakom tržištu na kojem poslujemo i pomoći ćemo u izgradnji odnosa kako bi se osigurala dosledna i sigurna isporuka i transport Vaših proizvoda.

Kontaktirajte nas danas kako biste više saznali o tome kako možemo pomoći Vašem preduzeću da nađe pouzdanog partnera za prevoz.

Zahtev za ponudu možete poslati na mail: transport@euromontlogistic.rs